BAND

The Mockingbirds

Samantha Maddocks (1984) / zang en piano

Een verhalenverteller. Dat is Sam bovenal. Dat ze daarbij ook nog eens de sterren van de hemel zingt, komt mooi uit. Op haar negentiende neemt ze haar eerste album op, Songs From My Heart, waarvan meerdere nummers op de radio worden gedraaid. Optredens in onder meer Tivoli en muziekcentrum Vredenburg volgen. Zij is het vocale hart van The Mockingbirds.

Artwin Kreekel (1987) / zang, akoestische gitaar, piano en mandoline

Als hij dertien jaar oud is, hoort Artwin op de radio Fire And Rain van James Taylor. Het kwartje valt. Deze muziek is hét. Van zijn ouders krijgt hij zijn eerste akoestische gitaar. Artwin speelt dan al jaren piano. Al snel komen de mandolines, banjo’s en mondharmonica’s het huis in. Ze vinden allemaal een plekje in zijn spel. Hij is het instrumentale brein van The Mockingbirds.

Naast hun samenwerking in de singer-songwriterformatie The Mockingbirds geven deze twee muzikanten ook muzikale workshops onder de naam Soul & Pepper.

Muzikale ondersteuning

Marijn van Muijen (1984) / basgitaar

Bassist, maar ook singer-songwriter (zang/gitaar) onder zijn eigen naam Marijn van Muijen . Met zijn warme basklanken geeft Marijn de liedjes van The Mockingbirds extra body.

The Mockingbirds